Ons Bedrijf

Sinds 2005 wonen mijn man Stephan en ik ( Ria ) op onze boerderij in Zoelmond. De ouders van Stephan maakten plaats voor de nieuwe generatie en in januari 2010 nam Stephan de boerderij van zijn ouders over, en werden wij samen verantwoordelijk om het bedrijf voort te zetten.

Samen zijn we verder gaan bouwen en hebben we een melkveehouderij waar we trots op zijn. 7 dagen in de week verzorgen wij al onze dieren, wij hebben een kleine 60 koeien aan de melk en fokken ons eigen jongvee op.

Met alle bijkomende werkzaamheden zijn onze dagen knap gevuld.

Toch bleef er in mijn achterhoofd altijd wel iets sudderen over een knus winkeltje op ons bedrijf. In november 2017 hebben we de knoop doorgehakt en zijn we in een voormalig kippenschuur een gedeelte gaan verbouwen en inrichten om daar een winkeltje te bouwen. Op 16 december 2017 was Boer`n gezelligheid een feit.

Inmiddels zijn we bijna 2 jaar verder en na pionieren,ontdekken, proberen en testen is de winkel nu helemaal naar wens. Een knusse woonwinkel ingericht in de landelijke, tijdloze en rustige stijl. Echte Boer`n gezelligheid. Even op je gemak rond snuffelen, op zoek naar een cadeautje, iets groots, iets kleins. Of gewoon leuk voor jezelf, je kunt hiervoor bij ons terecht. We helpen je graag, zijn laag drempelig, houden van een praatje, maken van je cadeautje een feestje en denken graag met je mee.

Met een enorme parkeerplaats voor de deur, in een weidse rustige omgeving even onthaasten.