Onze merken

Boer’n Gezelligheid staat voor een landelijke uitstraling met unieke woonaccessoires en cadeauartikelen. Wij bieden veel verschillende producten die een rustige sfeer aan uw woning geven met hier en daar een stoere twist. Op deze pagina vindt je een aantal vaste merken die je in onze winkel tegen komt. Zie je een product waar je meer over wilt weten of bestellen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina

 

Be-Uniq

Be-Uniq importeert unieke en authentieke woonaccessoires en meubelen uit landen over de hele wereld. Ieder item is uniek en origineel en heeft een pure en doorleefde uitstraling. Stuk voor stuk prachtige items voor een landelijke woonstijl.

Brynxz

Brynxz staat voor Nostalgie, vernieuwing, iets ouds en iets nieuws. De producten van Brynxz zijn origineel, stoer en sober. Ze maken prachtige woondecoraties die eigenlijk wel in ieder interieur passen. Van prachtige kruiklampen en vazen tot bloempotten. Ze hebben een rijk en prachtig assortiment die fantastisch past bij onze winkel.

Woodbridge

Woodbridge is een heerlijke geurkaars, afkomstig uit Amerika en is nog niet zo heel lang verkrijgbaar in Nederland. De kaarsen worden gemaakt uit de zuiverste essentiële oliën. Met een toevoeging van 7% van deze oliën hebben de geurkaarsen van Woodbridge een bijzonder goede geur. Dit is de dubbele hoeveelheid olie dan in een gewoone geurkaars. Er word 100% sojabonenolie voor deze geurkaarsen gebruikt. De Woodbridge kaarsen zijn in 2 maten verkrijgbaar, met één of drie lonten. De geurkaars knispert niet.

Ashleigh & Burwood

Prachtige diffusers met heerlijke geuren. Met deze geurstokjes creëer je een heerlijke geur in je huis van frisse tot warme winterse geuren. Van deze heerlijke geurstokjes heb je wel 3 tot 4 maanden plezier. Ook ontzettend leuk om cadeau te doen!

Op de Maalzolder

Op de Maalzolder maakt heerlijke zeep, bad en doucheproducten die niet alleen op een decoratieve manier leuk zijn, maar ook heerlijk zijn om te gebruiken. Alle producten zijn 100% natuurlijk en niet op dieren getest. Deze heerlijke producten zijn ook leuk als vrolijk cadeautje.


Nino Art

Nino Art maakt de wel bekende en o zo mooie shabbydoeken. Stuk voor stuk uniek en handgemaakt. Zoals al hun producten die bij ons in de winkel staan. Je komt bij ons onder andere prachtige wandborden, wandkleden en heerlijke linnen geurzakjes tegen

Home Society

Home Society is gespecialiseerd in interieurartikelen, geïnspireerd op de laatste trends. Met hun Scandinavische, hippe uitstraling creëren zij stoere woonaccessoires met een metalen look die perfect gecombineerd kan worden met een landelijke woonstijl. Altijd een mooie uitdaging om hier de krenten uit de pap te halen voor een mooie aanvulling bij Boer’n Gezelligheid

Groen toeven

Samen met een ervaren dame, maken wij sinds kort prachtige toeven, kransen en kruiktoeven die prachtig indrogen, een heerlijke geur afgeven en je huis een mooie uitstraling geven. Zo kunnen we je een totaal pakket bieden en kan jij je woning prachtig afstylen.

Boer’n Cadeaukaart

Een Boer’n Cadeaukaart is hét perfecte cadeau voor als je niet weet wat je cadeau zou kunnen geven. De ontvanger kan dan naar eigen smaak iets moois uitzoeken in de winkel. Leuk om te geven en zeker leuk om te krijgen.